Lagpep inför matchstart.
Svenska Cupen: Torns IF - IFK Göteborg 2018: Inmarsch med båda lagen framför en full sittplatsläktare.
Division 1 Lunds BK - Torns IF 2018: Astrit Seljmani försökte sig på en konstspark.
Svenska Cupen: Torns IF - IFK Göteborg 2018: Niklas Nilsson och Adam Olofsson har full koll på bollen som är på väg in i straffområdet.
Division 1 Lunds BK - Torns IF 2018: Niklas Nilsson hyllas efter han  gjort ett otroligt mål redan efter två minuter med ett skott från egen planhalva.
Division 1 Lunds BK - Torns IF 2018: Niklas Nilsson hyllas efter han gjort ett otroligt mål redan efter två minuter med ett skott från egen planhalva.
Svenska Cupen: Torns IF - IFK Göteborg 2018: Strålande fotbollsväder, publikrekord och match mot ett allsvenskt lag.
Division 1 Lunds BK - Torns IF 2018: Mouhammed-Ali Dhaini gör ett framspel .
Tränarna Richard Ringhov och Magnus Nilsson pratar ihop sig under träningen.
Division 1 Ängelsholms FF-Torns IF 2018: Astrit Seljmani tog sig fram till avslut flera gånger.
Division 1 Kristianstad FC-Torns IF 2018: Adam Olofsson håller sig framme och försöker stöta in bollen.
Division 1 Torns IF - Tvååkers IF 2018: Niklas Nilsson gör ett stabilt arbete i backlinjen och idag var han även uppe och nickade in ett mål.
Träningsmatch: Malmö FF - Torns IF 2018: Astrit Seljmani hade ofta en motståndare som drog eller höll i honom.
Division 1 IK Oddevold - Torns IF 2018: Christopher Nilsson spelar ut bollen mot kanten.
Division 1 IK Oddevold - Torns IF 2018: Astrit Seljmani sköt in 2-0 i början av andra halvlek.
Division 1 Torns IF - Ängelholms FF 2018: Niklas Nilsson gjorde många väl avvägda uppspel från sin backposition.
Division 1 Torns IF - Husqvarna FF 2018:Patrik Östlund forcerar fram.